Wedding photo Award 2016 | Selijn has been nominated

Bruidsfoto Award 2016 nominatie

YES! Bruidsfoto Award 2016 heeft  Fotostudio Selijn genomineerd! Ongelooflijk, het is zo’n grote eer om genomineerd te worden voor één van de grootste Awards voor Bruidsfotografen in Nederland!De Bruidsfoto Award wordt ieder jaar georganiseerd door het grootste magazine voor bruidsparen, Bruid & Bruidegom. Zo’n anderhalve maand geleden hoorde ik het geweldige nieuws dat ik genomineerd ben. Ik kon het niet geloven! Het is de eerste keer dat ik voor de Bruidsfoto Award ben genomineerd, ik had het totaal niet verwacht!

De dag at ze mij belden, waren mijn ouders op bezoek. Ze juichten met mij mee! Later kwamen ze terug met een geweldige bos bloemen, zo lief!

Hieronder vind je de foto. Natuurlijk kun je er op stemmen! Stem op mijn foto!

Genomineerd in the categorie: Ceremonie

Get in Touch!

check availability

Since I only have a limited number of places, I’m always looking for couples that feel connected!
Have a question or want to know whether I am available for your wedding? Please contact me.

Get in touch with Melissa
© Selijn 2024