Selijn fotografie receives MDWP Award

Wauw, wauw,wauw! Wat is dit gaaf zeg! Ik heb een Masters of Dutch Wedding Photography Award gewonnen!! Terwijl vanochtend een nieuwe tafel geleverd werd, las ik een berichtje van mijn collega Floortje via Facebook: Gefeliciteerd met je Master Award! Ik reageerde beetje stoïcijns, want echt geloven deed ik het niet! Tot dat ik het op de site van de-masters.nl las! Wat ongelooflijk zeg! Het is zo’n grote eer en waardering voor het werk dat ik doe. Om op het hoogst haalbare niveau een Award te mogen ontvangen. Dit keer waren de internationale juryleden: Candice C. Cusic, Daniel Aguilar, Citlalli Rico Alsof dat niet goed genoeg was, werd ik gebeld door 3FM! Bij Domien Verschuuren van het programma ‘ Dit is Domien’ mocht ik mijn verhaal doen. Hoe vet was dat!Beluister het audiofragmentje hier.  Een super mooie dag, heb ik gehad! Natuurlijk gaan we vrolijk verder, want ik heb ontzettend veel lol in dit mooie vak. Dank je wel pap voor het geweldige vak waarmee ik ben opgegroeid. Pepijn voor je  steun, het geloven in mij en in mijn werk. Ralf, voor je coaching om mijn werk naar een hoger niveau te tillen!

Get in Touch!

check availability

Since I only have a limited number of places, I’m always looking for couples that feel connected!
Have a question or want to know whether I am available for your wedding? Please contact me.

Get in touch with Melissa
© Selijn 2024