Terug naar het overzicht

Babs Con – Con Bolderman

Het zorgvuldig uitkiezen van een trouwambtenaar is de moeite waard! Een persoonlijk verhaal tijdens de ceremonie op de dag van je leven, jullie Huwelijk! BABS Con sluit het huwelijk op een ontspannen en intieme manier, waarin humor en interactie sleutelwoorden zijn voor de werkwijze van deze trouwambtenaar.

,, Jouw gasten zijn het publiek maar let op; deze waarnemers staan niet slechts ongebruikt langs de zijlijn. En de cabaretier die aan het woord is lijkt steeds minder op een trouwambtenaar en steeds meer op die vriend waarvan je blij bent dat hij er bij is”. 

De huwelijksceremonie is één van de hoogtepunten en uiteindelijk draait het om het Ja woord, laat dit tot een onvergetelijk moment maken.  Con als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand is van mening dat de trouwceremonie best wat losser en leuker mag.
Géén opgelezen verhaal van een toegewezen trouwambtenaar dat bij elk bruidspaar hetzelfde is, maar een persoonlijk verhaal die het bruidspaar en gasten verrast is zijn werkwijze! Geef samen invulling aan jullie huwelijksceremonie. Een persoonlijk verhaal, een onvergetelijke speech met aandacht voor het verleden, heden en de toekomst!

www.babscon.nl

check availability

Since I only have a limited number of places, I’m always looking for couples that feel connected!
Have a question or want to know whether I am available for your wedding? Please contact me.

Get in touch with Melissa
© Selijn 2024